Friday, March 9, 2007

10 trucuri pentru un machiaj reusit

1. Daca vrei sa arati impecabil, foloseste produse rezistente la apa, mai ales daca mergi la o petrecere.
2. Trebuie sa-ti cureti foarte bine tenul inainte de a te machia. Daca pielea nu este suficient de curata fardurile nu se vor aplica uniform si efectul va fi contrar celui asteptat.
3. Ai grija ce fond de ten iti alegi, dupa cum stii el constituie baza machiajului.Cand il cumparati aveti grija sa contina micropigmenti si difuzori optici pt a conferi luminozitate fetei.
4. Trebuie sa aplici fondul de ten pe pleoape precum si pe buze deoarece fardurile se mentin mai mult si se uniformizeaza mai bine.
5. Foloseste o pudra perlata pt a conferi tenului un aspect stralucitor.Insista putin asupra pometilor.
6. Pt ca machiajul sa fie fixat mai bine, dupa aplicarea pudrei, pulverizeaza pe ten putina apa minerala sau lotiune tonica.
7. Atunci cand folosesti dermatograful, nu accentua prea mult linia de contur a pleoapei inferioare si nici pe cea deasupra genelor deoarece iti face ochii mici.
8. Daca vrei sa folosesti un rimel colorat mai intai rimeleaza genele cu unul negru, apoi aplica-l pe cel colorat dar numai la varfuri.
9. Cand ajungi la ruj, acesta se aplica cu ajutorul unei pensule speciale incepand din mijlocul buzelor spre colturile exterioare. Pt cele cu buzele mai subtiri, traseaza usor o linie sub conturul buzei inferioare si deasupra celei superioare si apoi aplica usor un ruj de culoarea buzei acoperind usor conturul care l-ai facut.Asta iti va da un aspect de buze "carnoase".
10. Inainte de a pleca la petrecere, studiaza-te in oglinda, deoarece o urma de ruj pe dinti sau puncte de rimel pe pleoape nu este atat de avantajos pt tine.

So, have fun, acum ca esti mai frumoasa:)

No comments: