Saturday, March 24, 2007

DELICIUL femeilor




































































AM MAI ADUS AICI CATEVA "DELICII" DIN COLECTIA Meli- Melo Paris.
( avem si noi, pe Stefan cel Mare street :)











Bijoux fantezie primavara-vara 2007






















Noua colectie de bijuterii incanta prin dinamism, rafinament.


Dungile, carourile si bulinele in combinatii de culori contrastante.


Combinatia sezonului este rosu-alb-negru.

Culori

Albul, combinat cu negru, rosu pasional sau cu albastrul cerului vor face deliciul zilelor.


De asemenea, splendoarea galbenului stralucitor, albastrul electrizant, verdele padurilor si rozul bobocilor de trandafir vor fi la mare cautare.


Formele


Predominante sunt colierele la baza gatului si colierele lungi, colierele cu bile mari din materiale fine, bratari masive si fixe.
Ancora este elementul central al bijuteriilor si accesoriilor in stil nautic.








Wednesday, March 14, 2007

Ziua unei " flori"

Da, mi-am permis sa ma fac floare, ca azi a fost ziua mea.......( eee si oricum sunt nascuta intr-o luna a floricelelor:) deci....), iar un alt motiv, e alintul pe care mi l-a dat mami meu...
Astazi m-am simtit mai frumoasa ca de obicei ( si vremea m-a ajutat:P) Mi-am permis sa lenevesc foarte mult, ( prin lene combati stresul :P) sa nu merg la facultate nici pentru o ora si am simtit atentie din partea celor din jur.
Cum m-am facut eu azi "mumoasa"? Am ajuns intr-un spa, la un masaj....( eee a fost un cadou asta ) mmmmm.... si ce bine m-am simtit. Am zis ca toate ar trebui sa ne alocam timp si niste bani deoparte pentru noi insene, ca doar vrem sa fim tinere si " in putere" mereu nu?
Dupa asta ma simteam ca o rasfatata si tare as mai fi stat.......
In peisaj au mai intrat azi si un tort dulce, dulce si cineva drag:)p
Deci..... "ziua" te mai astept si la anu'.....ai fost frumoasa azi.

Friday, March 9, 2007

10 trucuri pentru un machiaj reusit

1. Daca vrei sa arati impecabil, foloseste produse rezistente la apa, mai ales daca mergi la o petrecere.
2. Trebuie sa-ti cureti foarte bine tenul inainte de a te machia. Daca pielea nu este suficient de curata fardurile nu se vor aplica uniform si efectul va fi contrar celui asteptat.
3. Ai grija ce fond de ten iti alegi, dupa cum stii el constituie baza machiajului.Cand il cumparati aveti grija sa contina micropigmenti si difuzori optici pt a conferi luminozitate fetei.
4. Trebuie sa aplici fondul de ten pe pleoape precum si pe buze deoarece fardurile se mentin mai mult si se uniformizeaza mai bine.
5. Foloseste o pudra perlata pt a conferi tenului un aspect stralucitor.Insista putin asupra pometilor.
6. Pt ca machiajul sa fie fixat mai bine, dupa aplicarea pudrei, pulverizeaza pe ten putina apa minerala sau lotiune tonica.
7. Atunci cand folosesti dermatograful, nu accentua prea mult linia de contur a pleoapei inferioare si nici pe cea deasupra genelor deoarece iti face ochii mici.
8. Daca vrei sa folosesti un rimel colorat mai intai rimeleaza genele cu unul negru, apoi aplica-l pe cel colorat dar numai la varfuri.
9. Cand ajungi la ruj, acesta se aplica cu ajutorul unei pensule speciale incepand din mijlocul buzelor spre colturile exterioare. Pt cele cu buzele mai subtiri, traseaza usor o linie sub conturul buzei inferioare si deasupra celei superioare si apoi aplica usor un ruj de culoarea buzei acoperind usor conturul care l-ai facut.Asta iti va da un aspect de buze "carnoase".
10. Inainte de a pleca la petrecere, studiaza-te in oglinda, deoarece o urma de ruj pe dinti sau puncte de rimel pe pleoape nu este atat de avantajos pt tine.

So, have fun, acum ca esti mai frumoasa:)

Thursday, March 8, 2007

......vorbeste despre tine

Asa-i. Haina ta vorbeste despre tine. Felul cum te imbraci poate " vorbi despre tine". Normal ca te reprezinta. Cum ne-mbracam, spune multe despre noi. Nu e nevoie sa cunosti o persoana, ca sa stii uneori cum e, ci si la prima vedere o putem cataloga... Desi se zice ca " nu haina il face pe om", aceasta zicala s-a pierdut, cel putin in zilele noastre( ca in trecut nu era chiar asa). Ba chiar te face, iti deschide multe usi.

Barbie sau Betty?

Cum e mai bine sa fii in ziua de azi? O Barbie sau o Betty? Hm...daca ar fi posibil, multe ar dori Barbie si cu mintea lui Betty:) In ziua de azi, frumusetea este un atuu, in cele mai multe cazuri, sa fim seriosi...
Oricum am fi, este important sa ne simtim bine in pielea noastra, sa lasam inhibitiile si sa ne facem cat putem noi de frumoase:P)
Pe acest blog voi incerca sa postez trucurile la care apelam pentru a arata bine, ce se mai poarta, ce nu, multe lucruri ce tin de aspectul nostru.
See ya....